Onderhoud
Het dak van uw huis, dakkapel, schuur, aanbouw, garage, krijgt heel te verduren:
Alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak.
Minimaal een keer per jaar moet het dak en de goten worden nagekeken c.q. onderhouden worden in verband met mosgroei en bladeren.
De overlapping, de detaillering en de hemelwaterafvoer van het dak zijn belangrijk om lekkages te voorkomen. Diezelfde strubbeling kan ontstaan op uw dak.


Renovatie:
Begint uw dakbedekking te scheuren of begint de daktrim open te staan en er ontstaan vochtblazen, gepaard met lekkages, aarzel dan niet en schakel ons in!!! Eveneens voorzien wij in alle benodigde isolatiematerialen! U heeft er dus geen omkijken meer naar.
Nieuwbouw:
Natuurlijk bent u ook bij ons aan het juiste adres voor alles waar het om nieuwe dakbedekkingen gaat voor bijvoorbeeld een aanbouw, keuken, schuur, dakkapel of nieuw huis. Wij kunnen het gehele dakwerk voor u doen.


Nogmaals: jaarlijks onderhoud is geen overbodige luxe, maar gewoon noodzakelijk om uw eigendom in goede staat te houden. Ongemakken worden structureel en vakkundig door ons aangepakt.
U kunt bij ons een onderhouds contract opstellen voor jaarlijks controle en reparatie en meden ook het schoonmaken van daken en goten wij kunnen ook begeleiden bij dakwerkzaamheden.